Uw gezondheid ? Dat is onze kwaliteit !

Retour à la page d'accueil de Apotheek Simon

Wij nemen aan! (Apotheker)

Voor onze apotheken in Tongeren en Moelingen zijn we op zoek naar een apotheker/apotheker-titularis (part-time, full-time, M/V) te beginnen vanaf augustus 2020 (liefst vroeger), uren zijn overeen te komen. Ook niet-ervaren kandidaten (afstuderenden 2020) mogen zich aanbieden. De apotheker-titularis wordt omringd door een ervaren team, waarop hij/zij altijd kan op terugvallen.

De apotheek in Moelingen waarborgt de kwaliteit over IMV voor het WZC in Voeren en kent voor de rest een landelijk patiëntenbestand (Nederlands/Frans). De apotheek maakt gebruik van Greenock (Corilus) als software-pakket. De apotheek in Tongeren is een drukke stadsapotheek, modern uitgebouwd met Meditech-robot voor de aflevering van medicatie. Beide kennen een dynamische samenwerking voor optimale dienstverlening van de patiënten. Een veilige en begripvolle werkomgeving is voor ons een prioriteit.

Basisverloning aangevuld met extralegale voordelen worden aangeboden, beroepskosten (APB, Orde, IPSA,...) worden ook gedekt. Een firma-wagen kan aangeboden worden.

Voor meer informatie:
apotheeksimon@skynet.be
012 23 40 24
0498 11 13 90